Appen må åpnes før hastigheten min vises

Fungerer Saphe bare når du åpner Saphe Link-appen?

Mottar du ikke noen varsler?

Viser Saphe Drive et ikon med en GPS-nål med en strek over?

Viser ikke Saphe riktig hastighet?

Dette er utfordringer som er veldig frustrerende når du er ute på veien, men de kan skyldes en enkel innstilling på telefonen din, nemlig lokasjonstillatelse.

Posisjonstillatelse bør være satt til «Alltid». Slik gjør du det hvis du har en Android-telefon med Android 10 eller nyere:

1. Gå inn i Innstillinger på telefonen din
  2. Trykk på Apper (på noen telefoner må du først trykke på Programmer og deretter Apper)
  3. Velg Saphe Link ved å bla nedover (det er vanligvis nesten helt nederst)
  4. Trykk på «Tillatelser»
  5. Velg Plassering
  6. Velg Alltid

Hvis du har en telefon med Android 9 eller eldre, er det bare å aktivere tillatelsen:

1. Gå inn i Innstillinger på telefonen din
  2. Trykk på Apper (på noen telefoner må du først trykke på Programmer og deretter Apper)
  3. Velg Saphe Link ved å bla nedover (den ligger vanligvis nesten helt nederst)
  4. Trykk på «Tillatelser»
  5. Velg Plassering
  6. Aktiver denne