Kontakt support

Hvis du har spørsmål eller problemer som ikke er besvart eller kan løses av en av våre guider, kan du kontakte Saphe support.

Du kan kontakte oss ved å klikke her (hvis du allerede har sendt oss en e-post, er dette ikke nødvendig) eller ved å ringe 42 90 33 11. Hvis du ringer angående problemer med Saphe-enheten din, ber vi deg ha både enheten og telefonen klar, slik at vi kan hjelpe deg så raskt som mulig.

I tilfelle et teknisk problem

Når du kontakter oss om et teknisk problem, kan du forberede deg ved å sende oss følgende informasjon:

En kort beskrivelse av hva du opplever

Hvilken Saphe trafikkvarsling du bruker - Hva heter min Saphe?

Hvilken telefon du bruker

Hva du har forsøkt å gjøre for å løse problemet

Vi stiller alle disse spørsmålene for å finne ut hvor problemet ligger og hvilke muligheter vi har for å løse det.

Telefontiden vår er mandag-fredag fra 08:00-17:00.

Lørdag, søndag og helligdager har vi stengt.