Hvorfor Club Saphe?

Club Saphe er først og fremmest et bruger login, og ikke mere end det. Vi har valgt at kalde det "Club Saphe", fordi vi på sigt gerne vil bruge det mere aktivt og inkludere Saphe brugere. 


Bliver du mødt med Club Saphe siden, så skal du oprette et login, medmindre du allerede har oprettet et ( er du i tvivl om du har det, så kontakt support ), i så fald skal du blot logge ind for at bruge din Saphe.


Udover at give os mulighed for yde mere skræddersyet løsninger til brugerne, så giver et bruger login os mulighed for at sikre, at andre programmer ikke stjæler data fra vores app, da de i så fald vil skulle bruge et login. 


Når du opretter dig på Club Saphe, får du mulighed for at vælge at tilmelde dig vores nyhedsmail og dermed få adgang til vores parkerings widget. Det er dog valgfrit, og du kan takke nej til dette, hvis du ikke ønsker det.Har du problemer med at oprette dig, og du får en "Fejl 400", så kan du læse denne artikel: Får "Fejl 400" når jeg vil logge ind eller oprette mig, der beskriver, hvordan du løser det. 


Får du bare "Fejl, kontakt support", så kan det blot skyldes, at din browser ikke lukkes ned, og du skal i så fald blot lukke app'en helt > starte app'en igen og logge ind.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen