Ændre Bluetooth kanalen for alarmer - iPhone

Oplever du at bilens anlæg stopper med at afspille radio, eller hvad det ellers havde gang i, når du får en alarm fra din Saphe? I så fald skyldes det nok, at du skal indstille hvilken Bluetooth kanal Saphe Link skal anvende til at afspille alarmer på.

For at ændre dette skal du gøre følgende:

• Gå i Saphe Link
  • Tryk på Menu
  • Vælg Lyd og alarmer
  • Vælg Avanceret lydindstillinger
  • Vælg Bluetooth HFP

Dette burde virke med de fleste anlæg. Du kan i nogle tilfælde, f.eks. hvis du bruger telefonen til at afspille musik, radio eller andet, blive nødsaget til at sætte kanalen på "Bluetooth A2DP" istedet. Hvis du er i tvivl så prøv dig frem. Du kan teste alarmerne ved at vælge en alarm i app'en og trykke "Test alarm".