Genstart og nulstil lokalitet - iPhone

Oplever du udfordringer med at Saphe Link app'en ikke finder din placering, eller at hastigheden upræcis? Så kan du prøve at genstarte lokalitet. Det kan du gøre sådan her:

• Gå I Indstillinger
  • Vælg "Anonymitet"
  • Vælg "Lokalitet"
  • Deaktiver "Lokalitet" og derefter aktiver den igen

Hvis du stadig oplever problemer kan du nulstille lokalitet således:

• Gå i Indstillinger
  • Vælg "Generelt"
  • Vælg "Overfør eller nulstil iPhone"
  • Vælg "Nulstil" (Det er meget vigtigt du ikke vælger "Slet alle indstillinger")
  • Vælg "Nulstil lokalitet & anonymitet"
  • Skriv din adgangskode, hvis du bliver spurgt.
  • Tryk på "Nulstil Indstillinger"
  • Du kan nu med fordel genstarte din iPhone - Genstart af iPhone
  • Efterfølgende skal du åbne Saphe Link, og igen tillade brugen af BlueTooth
  • Gå i Indstillinger igen
  • Vælg "Saphe Link"
  • Vælg "Lokalitet"
  • Sæt den til "Altid"