Virker din saphe kun, når du åbner saphe link app'en? Modtager du ingen alarmer? Viser din Saphe Drive et ikon med en GPS-nål med en streg over?  - så skyldes det at saphe link app'en ikke har tilladelse til at tilgå din placering altid. Sørg derfor for at "lokalitet" er sat til "Altid":

• Gå i telefonens indstillinger
  • Find saphe link app'en ved at scrolle ned - den ligger typisk næsten helt i bunden
  • Tryk på "Lokalitet"
  • Vælg "Altid"

Bemærk at "Altid" ikke betyder, at saphe link app'en konstant holder din GPS tændt. Det betyder, at saphe link app'en altid har tilladelse til at benytte telefonens GPS. Det gør app'en selvfølgelig kun, når du er forbundet til din Saphe enhed.