App'en skal åbnes før min Saphe virker - iPhone

Virker din Saphe kun, når du åbner Saphe Link app'en?

Modtager du ingen alarmer?

Viser din Saphe Drive et ikon med en GPS-nål med en streg over?

Dette er udfordringer, som virkelig er frustrerende når man kører ude på vejen, men det kan skyldes en simpel indstilling på telefonen, nemlig Lokalitetstjenesten.

Lokalitetstjenesten skal være sat til 'Altid'. Derudover er der ved en iOS opdatering kommet en indstilling yderligere som hedder 'Præcis Lokalitet', denne skal være slået til. Det gøres på denne måde:

• Gå ind i Indstillinger på telefonen
  • Find app'en ved at scrolle ned (den ligger typisk næsten helt i bunden)
  • Tryk på "Lokalitet"
  • Vælg "Altid"
  • Slå 'Præcis Lokalitet' til
  • Tjek også at "Opdater i baggrunden" er slået til

Undrer du dig over at vores app altid skal have mulighed for at bruge din lokalitet, så læs denne artikel omkring hvad vores app gør, og hvorfor det er vigtigt at den står korrekt: Hvorfor skal app'en altid have adgang til min lokalitet?