Genstart af iPhone

Genstart af en iPhone, eller i dette tilfælde en "Soft reset", som det også kaldes, genstarte telefonen automatisk, og genopfrisker indstillinger og hukommelse på telefonen.

Modsat en "hard reset" mister du intet på at gøre det, så alle dine apps, indstillinger, billeder osv. forbliver hvor de var før og som de var før.

Det er forskelligt hvordan dette gøres på de forskellige iPhone modeller, så vi har valgt at linke videre til Apple Supports egen artikel, der viser dig, hvordan du gør.

Tving iPhone til at genstarte

iPhone 8 eller nyere

iPhone 7

iPhone 6 og ældre