Om uppdateringen av din enhet inte fungerar kan det finnas flera orsaker till det, och därför har vi lite olika lösningar.

Uppdateringen startar inte

Vid några tillfällen kan man uppleva att uppdateringen inte vill starta.

Det bästa du kan göra om detta sker är att parkoppla din Saphe Drive till en annan telefon eller surfplatta och där igenom uppdatera din Saphe-enhet. När din Saphe-enhet är uppdaterad kan du ansluta den till din egen telefon igen.

Om detta inte är möjligt kan det ibland hjälpa att:

Uppdateringen vill inte genomföras

I andra fall kan du uppleva att installationen inte genomförs. Har du en Saphe Drive I andre tilfælde kan du opleve at installationen ikke bliver gennemført. Om du har en Saphe Drive visas en stor pil som pekar nedåt med en ruta under pilen, på skärmen.

Om så är fallet, kan du prova att parkoppla din enhet till din telefon på ett annat sätt (denna metod gäller både om du har en Saphe Drive eller om du har en Saphe One+).

1. Gå till Meny
  2. Välj Enheter
  3. Tryck på den runda knappen på din Saphe Drive.
  4. Tryck på Saphe DFU under Okända Enheter
  5. Programvaruuppdateringen startar nu igen

Om det inte fungerar, kontakta support.