Kom i gang med Saphe One+

Saphe One+

1. Last ned Saphe Link-appen

2. Last ned og installer Saphe Link-appen på telefonen din for å bruke Saphe One+.

Slå på/av

Når du mottar din Saphe One+, er den slått av. Slå på enheten ved å holde den røde knappen inne i 3-5 sekunder.

Koble Saphe One+ til telefonen din

1. Når Saphe Link-appen er installert og Saphe One+ er slått på, åpner du appen.

2. Fullfør den korte introduksjonen for å gi appen nødvendige tillatelser, godta vilkår og velg startskjerm.

3. Når du blir bedt om å pare telefonen med en Saphe-enhet, trykker du på «Yes» for å koble til Saphe One+.

Hvis ovenstående ikke vises, følg denne veiledningen:

Åpne Saphe Link-appen -> Meny -> Enheter -> Trykk på Saphe One+ under «Andre/ukjente enheter»

Da vil Saphe One+ flyttes opp under «Parede enheter»