Hvis du oplever udfordringer med at forbinde til din Saphe eller i det hele taget finde den på listen over enheder (i app'en) kan det være en mulighed at nulstille netværksindstillingerne på din iPhone.

Hvis du ikke kan finde din Saphe, så tjek lige om enheden er tændt: Min Saphe er slukket, hvordan tænder jeg den?

OBS: Når du nulstiller netværk, skal du efterfølgende oprette forbindelse til WiFi netværk og Bluetooth enheder på ny.

Det gør du på følgende måde:

1. Vælg Indstillinger
  2. Vælg Generelt
  3. Vælg Nulstil
  4. Vælg Nulstil Netværksindstillinger
  5. Vælg Nulstil Netværksindstillinger igen

Nu vil netværksindstillinger på din telefon blive nulstillet.