Slå placeringsnøjagtighed fra

På nogle nyere Android telefoner, kan det hjælpe på GPS'en at slå placeringsnøjagtighed fra. Det virker måske lidt omvendt, men det kan hjælpe. Placeringsnøjagtighed anvender både GPS, mobilnetværket og WiFi til at finde telefonens placering, men i nogle tilfælde kan dette gøre placerings data upræcist.

For at slå det fra, skal du:

• Ind i indstillinger
  • Placering eller Privatliv
  • Find Placeringsnøjagtighed eller Google Placeringsnøjagtighed og slå det fra
  • Genstart telefonen