Får du ikke alarmer? Viser din Saphe Drive et logo med en GPS-nål med en streg over, eller ser du et lignende ikon i app'en, så kan det skyldes at app'en ikke har tilladelse til at tilgå din placering. Sørg for at "lokalitet" er sat til "Altid":

• Gå i Indstillinger
  • Find vores app ved at scrolle ned
  • Tryk på "Lokalitetstjeneste"
  • Vælg "Altid"

Bemærk at "Altid" ikke betyder, at vi konstant holder din GPS tændt. Det betyder kun, at vi altid har tilladelse til at benytte telefonens GPS. Vi gør det selvfølgelig kun, når du kører og er forbundet til din Saphe enhed.