Montering af Saphe Drive Mini

Når du modtager din Saphe Drive Mini, medfølger der to holdere og en klæbepude.
En holder har en 60° hældning og den anden har en 80° hældning.

For at montere dem sætter du klæbepuden på bunden af den holder, du ønsker at bruge.
Tør overfladen af, der hvor du vil placere holderen, således at der ikke sidder støv og fedt, som kan resultere i, at klæbepuden ikke vil sidde fast. Sæt dernæst holderen dér, hvor du ønsker at placere din Saphe Drive Mini, og monter herefter din enhed i holderen.