Hvis din Saphe ikke forbinder automatisk til din Huawei telefon eller mister forbindelsen igen, skyldes det med stor sandsynlighed, din telefons håndtering af apps. Derfor skal du sikre dig at app'en bliver styret manuelt og ikke automatisk. For at gøre det, skal du:

• Gå ind i Indstillinger
  • Tryk på Batteri
  • Tryk på "App-start" eller Start (det er forskelligt, hvad den hedder på de forskellige modeller)
  • Tryk på Saphe app'en så den bliver slået fra
  • Der kommer en lille menu med (typisk tre) andre indstillinger, der som regel er slået til, dette bør de fortsætte med at være
  • Tryk på OK

Stadig problemer?

Huawei har også en system-app, som kan forårsage problemet. Prøv eventuelt dette:

• Gå i telefonens Indstillinger
  • Vælg Apps
  • Vælg Programmer
  • Tryk på de 3 prikker i øverste højre hjørne
  • Vælg "Vis systemprocessor"
  • Søg efter Power Genius
  • Vælg Power Genius
  • Tryk "Tving stop"
Hvis du genstarter din telefon efter dette, skal du foretage den sidste indstilling igen, da den bliver startet igen ved en genstart.