Du kan ændre de lyde din Saphe One+ eller Saphe Drive afspiller ved forskellige alarmer. Dette gøres på nogenlunde samme vis, men er lidt forskellig fra iPhone til Android.

Indstil alarmlyd på Android

Vælg menu (3 vandrette streger øverst i højre hjørne)> AlarmerVælg og tryk på en alarm type
Tryk på Saphe Drive/One+. På billedet er det en Saphe Drive, telefonen er forbundet til.
Vælg alarm

Når du vælger en lyd til alarmen, og du er forbundet til din Saphe, vil din Saphe afspille lyden.

Indstil alarmlyd på iPhone

Gå ind i menu

(3 vandrette streger øverst i højre hjørne) > Alarmer
Vælg en alarm. På billedet vises lydstyrke for enheden øverst, da den her er forbundet til en Saphe Drive

Tryk på Advarselstone

Vælg en alarmlyd

Når du vælger en lyd til alarmen, og du er forbundet til din Saphe, vil din Saphe afspille lyden.