Firkanter på Apple CarPlay

Flere brugere med Apple har oplevet der på Saphe Link i Apple CarPlay kommer flere små firkanter i forskellige farver op på kortet.

Dette er en fejl i en af de tidligere iOS opdateringer, hvor Apple er kommet til at blande flere af deres kort sammen, som skaber denne layoutfejl. De er opmærksomme på fejlen, og arbejder på at udbedre den i en fremtidig opdatering af iOS.

Hvis dette opleves når man forbinder til Apple CarPlay kan man lukke Saphe Link App'en ned og åbne den igen efter, så forsvinder firkanterne resten af turen. Dette skal dog gentages på næste tur, hvis de igen dukker op på kortet.