Ejer af flere Saphe Drive Mini/Pro

Hvis man har enten en Saphe Drive Mini eller Saphe Drive Pro skal der være tilkoblet et Saphe Premium abonnement før de kan fungere. 


Man kan have ét abonnement og flytte det mellem flere enheder, eller have flere enheder med et abonnement til hver enhed.


Flere Saphe Drive Mini/Pro, ét abonnement:


Man kan sagtens have flere Saphe Drive Mini/Pro og ét abonnement, dog betyder dette at abonnementet hopper mellem de gældende Saphe-enheder, og man ved hvert skift af enhed skal forbinde til den i app'en og trykke "Flyt abonnement", så abonnementet ved hvilken Saphe der skal aktiveres. 


Flere Saphe Drive Mini/Pro, abonnement til hver enhed: 


Hvis man vælger at have et abonnement koblet på hver enhed, altså eksempelvis 3 Saphe - 3 abonnementer, kan det sagtens lade sig gøre, og gør oftest starten af køreturen lidt lettere.

Det er vigtigt at hvert abonnement bliver oprettet på hver sin bruger, altså adskilte mails, da vores system ellers ikke kan kende forskel på abonnementerne og vil tro det er ét abonnement. 

Når abonnementerne er oprettet, og hvert abonnement er forbundet til hver sin Saphe, kan man sagtens forblive logget ind med kun den ene mail på ens Saphe Link App, og forbinde de andre Saphe til den konto også. 

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen