Hastighedsgrænser

Farttavle-funktionen skal være landsdækkende

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken aktuel hastighedsgrænse du skal rette dig efter i trafikken. Overser du en, kan det blive både dyrt og farligt. Derfor er farttavle-funktionen populær og uvurderlig for mange af vores Premium kunder, der i øjeblikket modtager information om hastighedsgrænserne på alle store hovedveje og landeveje i Danmark. 

Men vi vil gøre det endnu bedre i fremtiden, så du med Saphe Premium kan opleve den absolutte mest stabile og bedst dækkende farttavle-funktion på markedet. 


Bump på vejen

Der er flere årsager til, at det perfekte kort over hastighedsgrænserne i Danmark har været længe undervejs hos Saphe og endnu ikke er løst hos vores konkurrenter (bilproducenterne): 


  • Der findes ingen offentlige databaser 


  • Under 10% af kommunerne registrerer deres lokale hastighedsgrænser


  • Ca. 10% af vejnettet skifter hastighedsgrænse hvert eneste år


  • Danmark har 75.000 km. vejnet delt op i 300.000 vejsegmenter, hvilket resulterer i et komplekst datasæt, hvor der nemt sker fejl. Lad os hjælpe hinanden

Grunden til, vi uden tøven kan sige, at vi vil være markedets bedste på dette område, er, fordi vi har et uvurderligt kort i ærmet, som ingen i branchen har adgang til. For når vi ikke kan hente eller købe den korrekte data om farttavler, så er den eneste løsning at inddrage vores mange fantastiske brugere i Danmarks største trafikfællesskab.

Derfor vil det i løbet af i år også blive en mulighed at indrapportere manglende eller forkerte farttavler via Saphe Link appen eller Saphe Drive Pro trafikalarmen.


Bedre end bilerne

Har du en bil, som kan vise hastighedsgrænser er den enten udstyret med automatisk skiltelæsning eller skiltelæsning + GPS hastighedskort. Begge systemer kan have sine begrænsninger og mangler den direkte forbindelse til bilisten, som Saphe har tilgængelig. 

  • Køretøjer med skiltegenkendelse har i gennemsnit kun en ydeevne på 50%. Specielt i Danmark, hvor der ikke er mange synlige farttavler - ACEA (bilproducenternes forening).
  • GPS hastighedskort er ofte forældet og mangler opdatering - ACEA (bilproducenternes forening).

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen