Forbindelses udfordringer med Saphe Drive Mini

I øjeblikket har Saphe Drive Mini en udfordring efter den sidste opdatering (firmware 1.3.20 / Saphe Link App 3.4.2). Enheden opretter ikke længere forbindelse automatisk og kan ikke tændes med det samme, hver gang du kører.

Vores udviklere arbejder hårdt på at løse dette problem med vores næste appopdatering.

Derfor; Hvis din Saphe Drive Mini fungerer, skal du undgå at opdatere Saphe Link-appen. Hvis du allerede er stødt på dette problem, er vi desværre nødt til at bede dig om at vente på den nye opdatering, som snart vil være tilgængelig.  Vores udviklere arbejder hårdt på at løse dette problem og forventer snart at have en løsning klar.