Udfordring med batteri på Saphe Drive Mini

Desværre er batterilevetiden med den sidste opdatering af Saphe Link-appen til version 3.4.1 (firmware 1.3.18) blevet væsentligt forringet (1-2 dages varighed), fordi bevægelsessensoren er blevet for følsom, og Saphe Drive Mini er nu selv aktiveret selv i dvaletilstand og forsøger derfor uhensigtsmæssigt at tilslutte, hvilket dræner batteriet.

Vi har netop udgivet en ny app-opdatering som vi forventer løser de problemer som vores kunder har oplevet omkring lejlighedsvis højt batteriforbrug på Saphe Drive Mini. Vi beklager de oplevelser som nogle brugere har oplevet i forbindelse med problemet.

Hvis du endnu ikke har fået opdatering 3.4.2 endnu kan du med fordel gøre følgende for at hente den.

IOS:

Android:

På Android er det desværre ikke muligt at opdatere den manuelt. Opdateringen vil blive tilgængelig for alle bruger løbende, det kan dog tage op til 2-3 dage før alle brugere får den.