I forbindelse med en opdatering af Saphe Drive Mini kan det ske at opdateringer fejler. Dette er nu rettet.

iOS: Saphe Link App version 3.3.3 med løsningen er nu live og tilgængelig på App Store. Brug efterfølgende nedenstående vejledning til at få jeres Saphe til at virke igen.

• Oplad Saphe 1/2-1 time (220V oplader)  lad evt ladekablet sidde i
  • Slet og geninstaller Saphe Link-appen skal være version 3.3.3 (eller nyere )
  • Gå til Menu /Enheder
  • På telefonen Slå Bluetooth fra og til igen
  • Vælg DFU-filen i menuen Enheder

Saphe vil nu opdatere og oprette forbindelse igen.

OBS: Sæt herefter Saphe Drive Mini til opladning.