Saphe viser et tandhjul med pil ned eller har sort skærm

Mange brugere, kan lige nu opleve at deres Saphe Drive Pro og Mini pludselig har helt sort skærm og ikke reagere på tryk eller så viser den et ikon af et tandhjul med en pil, der peger ned. Saphe Drive Mini’en kan blot have en “tændt” skærm, uden noget på. Her vil samme løsning virke som hvis der er et tandhjul med pilen. Dette betyder at den forsøger at opdatere enheden. Desværre kan det ske, at enheden ikke vil opdatere.

Saphe Drive Pro firmware opdaterings ikon
(Er det samme på Saphe Drive Mini)

Du kan tvinge enheden til at opdatere ved at gøre følgende:

1. Tilslut ladekabel til Saphe og lad den lade i 30 minutter
  2. Lad ladestikke sidde i og genstart Saphe ved at trykke og holde den røde og blå knap nede cirka 12-15 sekunder, indtil tandhjulet blinker eller ikonet vises på displayet
  3. Åbn Saphe Link App / Menu / Enheder
  4. Under ”Andre enheder/Ukendte enheder”, vælg "Saphe DFU"

Såfremt Saphe DFU ikke dukker op under listen: Andre enheder, prøv da at slå bluetooth fra og til igen. Da vil den dukke op i Andre enheder. Hvis den heller ikke dukker op efter at have slukket og tændt for bluetooth, så skal du gå ind på din parrede enhed og glemme den. Så vil den komme frem under Andre enheder.