App version 3.3.2 med løsningen er nu live og tilgængelig på App Store. Brug efterfølgende nedenstående vejledning til at få jeres Saphe til at virke igen.

Mange iPhone brugere, kan lige nu opleve at deres Saphe Drive Pro og Mini viser et ikon af et tandhjul med en pil, der peger ned. Saphe Drive Mini’en kan blot have en “tændt” skærm, uden noget på. Her vil samme løsning virke som hvis der er et tandhjul med pilen. Dette betyder at den forsøger at opdatere enheden. Desværre kan det ske, at enheden ikke vil opdatere. Løsningen er nu ude og tilgængelig i Apple App Store.

Du kan tvinge enheden til at opdatere ved at gøre følgende:

1. Tryk på menu i appen (de tre streger i højre hjørne)
  2. Tryk på Enheder
  3. Tryk på den blå knap på din Saphe enhed
  4. Tryk på Saphe DFU, som dukker op under Andre enheder
  5. Lad opdateringen kører færdig

Såfremt Saphe DFU ikke dukker op under listen: Andre enheder, prøv da at slå bluetooth fra og til igen. Da vil den dukke op i Andre enheder. Hvis den heller ikke dukker op efter at have slukket og tændt for bluetooth, så skal du gå ind på din parrede enhed og glemme den. Så vil den komme frem under Andre enheder.