Glemt adgangskode?

Har du glemt din adgangskode til din Club Saphe Konto, kan du klikke på "Glemt adgangskode?" nede i bunden for nulstille din kode.

Tast din e-mailadresse og klik på "Nulstil din adgangskode" for at modtage et link i til nulstillingen.
OBS! Du skal have adgang til din mailindbakke, da linket kun er aktivt i 15 minutter.

Klik nu på "Hjem" for at komme tilbage til login-siden og logge ind på ny, så snart du har nulstillet din adgangskode.

Modtager du mod forventning ikke en mail fra os med et link til nulstillingen af din adgangskode i din indbakke, kan den måske være blevet mærket som "Spam" eller "Reklamer".

For at kunne aktivere linket, skal mailen "godkendes" og flyttes til indbakken.

Har du en Gmail-konto kan du her finde vejledninger til fjernelse af spammarkeringen:
iPhone
Android

Computer

Efter du har flyttet mailen op i din indbakke, kan du nu klikke på den grønne knap "Klik her" for at komme til nulstillingssiden.

Indtast nu den ønskede adgangskode.
OBS! Her kan du med fordel klikke på øjet i højre side, så du kan se, hvad du skriver og ikke blot ser prikker på skærmen.

Klik herefter på "Gem" for at afslutte nulstillingen.

Du har nu ændret din adgangskode og kan logge ind på ny ved at klikke på "Hjem".