Oprettelse af Club Saphe Konto

Hvis du er ny til at bruge Saphe skal du som det første oprette en bruger ind til app'en.

Når du åbner app'en vil det se således ud, og du skal trykke "Tilmeld":

Herefter kommer du ind til en side hvor der skal oplyses navn, email osv.

Det er vigtigt der bliver tjekket af i "Jeg er ikke en robot" og vilkårene.

Det vil ende med at se således ud:

Når din konto er oprettet kan du frit bruge app'en og forbinde din Saphe til telefonen.