Under 'Konto' i menuen i Saphe Link App klikkes på 'REDIGÉR' i øverste, højre hjørne for at blive viderestillet til 'club.saphe.com'.

• Klik på 'Abonnement' for at se og administrere dine abonnementer.
    Scrol ned i bunden for at se dine abonnementer.
  • Klik på tandhjulet og vælg 'Opsig'.

Opsig dit Google Play abonnement

• Du bliver nu viderestillet til Play Butikken.
  • Vælg 'Betalinger og abonnementer' og herefter 'Abonnementer'.
  • Klik på 'Opsig' for at opsige det pågældende abonnement.
  • Dit abonnement er nu opsagt og det vil fremgå på club.saphe.com under 'Konto' og 'Abonnement'

Hvis du i stedet ønsker at oprette et Club Saphe Premium abonnement via Club Saphe, kan du gøre det her

Opsig dit App Store abonnement

• Du bliver nu viderestillet til App Store.
  • Klik på icloud og vælg 'Abonnementer'.
  • Vælg 'Opsig' for at opsige det pågældende abonnement.
  • Dit abonnement er nu opsagt og det vil fremgå på club.saphe.com under 'Konto' og 'Abonnement'

Hvis du i stedet ønsker at oprette et Club Saphe Premium abonnement via Club Saphe, kan du gøre det her