Skulle du have modtaget en rabatkode eller et gavekort til et Club Saphe Premium abonnement kan du anvende den enten når du opretter et abonnement eller du kan også bruge den på et eksisterende abonnement.

Du kan kun bruge en rabatkode eller et gavekort på abonnementstypen - 1 måned.

Har du allerede et 12 måneders abonnement og gerne vil bruge din rabatkode, bedes du skrive til os på support@saphe.dk, at du ønsker ændre din abonnementstype fra 12 måneders abonnement til 1 måneds abonnement.

Indtast rabatkode mens du opretter abonnement

Du kan følge denne guide til at indtaste en rabatkode i forbindelse med at du opretter et abonnement.

• Følge denne guide for at oprette et 1 måneds abonnement
  • Når det er oprettet vil du få en besked op hvor du bliver spurgt om du vil anvende en rabatkode
  • Her indtaster du så koden og trykker anvend.
  • Nu har du fået rabatten på det abonnement du lige har oprettet

Indtast rabatkode på eksisterende abonnement

Har du allerede et 1 måneders abonnement kan du anvende din rabatkode ved at følge denne guide.

• Åben Saphe Link appen
  • Tryk på Menu i højre hjørne
  • Vælg Konto
  • Vælg dit Premium abonnement nederst på siden
  • Tryk nu på tandhjulet ud fra dit abonnement

• Vælg 'Indløs rabatkode'
  • Indtast den kode du har
  • Tryk nu på Indløs'
  • Du har nu anvendt koden og du får rabat på dit abonnement