Skulle du have modtaget en kode eller et gavekort til et Club Saphe Premium abonnement, kan du anvende den, enten når du opretter et abonnement, eller du kan bruge den på et eksisterende abonnement.

Du kan kun bruge en kode eller et gavekort på begge abonnementstyper.

Indtast kode mens du opretter abonnement

Du kan følge denne guide for at indtaste en kode i forbindelse med, at du opretter et abonnement.

• Indtast koden og klik på "Indløs" for at registrere den på det pågældende abonnement.
  • Tilknyt herefter et betalingsmiddel ved at indtaste kreditkortoplysninger og verificér med NemID eller NETS sms-kode eller vælg MobilePay. Du kommer ikke til at betale flere penge, men skal blot tilknytte, så den fremtidige betaling kan ske automatisk.
  • Står der på skærmen "Dit abonnement er nu oprettet", vil du kunne se dit aktive abonnement samt den fremtidige betalingsdato, når du har klikket på "OK".

Indtast kode på eksisterende abonnement

Har du allerede et aktivt abonnement, kan du anvende din rabatkode ved at følge denne guide.

• Åben Saphe Link appen
  • Tryk på Menu i højre hjørne
  • Vælg Konto og klik på "REDIGÉR"
  • Vælg dit Premium abonnement nederst på siden
  • Tryk nu på tandhjulet ud fra dit abonnement

• Vælg 'Indløs rabatkode'
  • Indtast den kode du har
  • Tryk nu på Indløs'
  • Du har nu anvendt koden, og du har nu flyttet datoen for næste betaling.