Saphe Drive Pro er en opgradering fra Saphe Drive, med en farveskærm, bedre lyd og kun to knapper med ikoner og farver, der gør det nemmere at huske hvad knapperne er til.

Hent Saphe Link app'en

Først skal du hente og installere Saphe Link app'en på din telefon, for at kunne bruge din Saphe Drive Pro trafikalarm. Du kan hente Saphe Link app'en ved at klikke her - Download og installation af Saphe Link app'en

Tænd/sluk

Når du modtager din Saphe Drive Pro, er den slukket. Du skal derfor have tændt for den. Du kan se her, hvordan man tænder og slukker en Saphe Drive Pro: Monter, tænd og sluk en Saphe Drive Pro

Forbind Saphe Drive Pro til din telefon

Når app'en er installeret og din Saphe er tændt og aktiv, er du klar til at forbinde din Saphe til din telefon. Se her, hvordan du gør: Sådan forbinder du til en Saphe

Lær mere om Saphe Drive Pro