Efter en opdatering af Samsung telefoner, oplever flere Samsung brugere at Saphe Link ikke virker, når skærmen slukkes.

Forklaring

For at løse dette problem, skal app'en have tilladelse til at bruge placering og Bluetooth i baggrunden. Når skærmen er slukket på telefonen bliver Saphe lagt i baggrunden på telefonen, så for at app'en kan bibeholde forbindelsen til din Saphe og finde din placering, så du kan få alarmer, skal app'en kunne tilgå placering og Bluetooth i baggrunden.

Løsning

• Gå ind i indstillinger på telefonen
  • Gå ind Apps
  • Find og tryk på "Saphe Link"
  • Tryk på "Tilladelser"
  • Vælg Placering, og giv app'en tilladelse til at bruge placering i baggrundne
  • Tryk nu på "Bluetooth" og gør det samme her

Nu skulle app'en fungere igen.

Stadig problemer?

Hvis du stadig har problemer, så prøv:

Da mulighederne variere fra Samsung til Samsung telefon, vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har fundet en anden løsning, eller har rettelser til vores vejledning.