Dette kan betyde at der er en defekt i din Saphe, men der kan muligvis findes en hurtig løsning på det:

• Forbind din Saphe One til telefonen - Sådan forbinder du til en Saphe
  • Åben app'en og gå ind i menuen > Alarmer > vælg en alarm > under "Saphe enhed" trykker du på "Test alarm". Hvis din Saphe er forbundet vil den nu afspille alarmen.
  • Hvis den kun blinker men ikke giver lyd: Kontakt support
  • Hvis den giver lyd kan det være batteriet der skal skiftes: Batteri og batteriskift