Hvis din Saphe ikke forbinder automatisk til din iPhone skyldes det ofte at Saphe Link app'en ikke kører i baggrunden, som den skal.

Kontrollér derfor:

Problemet kan også skyldes, at du lukker apps helt ned via oversigten over seneste anvendte apps. Apple har en vejledning her, der viser hvordan man lukker apps helt ned på sin iPhone:

Tvungen lukning af en app på iPhone, iPad eller iPod touch

Dette vil medfører at app'en lukkes helt, og derfor ikke længere kører i baggrunden og ikke kan forbinde automatisk til din Saphe trafikalarm. Derfor hvis du lukker app'en på denne måde, så huske at åbne den lige efter igen, eller undlad at lukke den helt.