Hvis du har en ASUS telefon som ikke forbinder automatisk til din Saphe, kan dette skyldes telefonens styring af autostart. Takket være en af vores brugere, har vi nu en vejledning til, hvordan du kan løse dette problem:

• Gå ind i App Mobilstyring > Power Master > Auto - start - styring
  • Find Saphe Link app'en og sørg for at denne er slået til / aktiveret

ASUS har en engelsk vejledning til dette med billeder og videoer. Den kan du finde her: How to use Auto-start Manager?