Saphe Link app'en har fået en ny funktion, den hedder Smart alarm. Når denne er slået til, vil du ikke høre en sirene men blot et enkelt bip, hvis ikke du overskrider fartgrænsen, når du kører forbi et fast fartkamera – da du er uden risiko for at få en bøde. Kører du derimod over fartgrænsen, når du nærmer dig kameraet, vil du få en hyletone som normalt.

Denne funktion kan være slået til i app'en og derfor betyde at du kun får en enkelt bip ved faste fartkameraer.

1. Gå ind i menuen2. Tryk på Alarmer
3. Tryk på Fast Fartkamera4. Slå Smart Alarm fra