Saphe Drive er vores anden fartkontrol til biler, og er den eneste fartkontrol der har en skærm, og dermed kan vise hvilke alarmer der modtages og hvor langt der er til dem - blandt andre funktioner.

Hent Saphe Link app'en

Først skal du hente og installere Saphe Link app'en på din telefon, for at kunne bruge din Saphe Drive trafikalarm. Du kan hente app'en her:

Tænd/sluk

Du tænder din Saphe Drive ved at holde inde på midterknappen i 1 sekund. Når den er tændt vil skærmen vise "saphe drive", indtil at den er forbundet.

Skal du slukke din Saphe Drive, så tryk her.

Forbind Saphe Drive til din telefon

Obs! Dette er foretaget på en Android telefon, men proceduren er den samme på både Android og iPhones.

Åben Saphe Link appen og Tryk Menu
2Tryk Enheder
3Tryk på Saphe Drive under Ukendte Enheder
4Din Saphe Drive er nu parret

Lær mere om Saphe Drive