Saphe Drive er vores anden trafikalarm til biler, og er den eneste fartkontrol der har en skærm, og dermed kan vise hvilke alarmer der modtages og hvor langt der er til dem - blandt andre funktioner.

Hent Saphe Link app'en

Først skal du hente og installere Saphe Link app'en på din telefon, for at kunne bruge din Saphe Drive trafikalarm. Du kan hente Saphe Link app'en ved at klikke her - Download og installation af Saphe Link app'en

Tænd/sluk

Når du modtager din Saphe Drive, er den slukket. Du skal derfor have tændt for den. Du kan se her, hvordan man tænder og slukker en Saphe Drive: Sluk og tænd en Saphe Drive

Forbind Saphe Drive til din telefon

Når app'en er installeret og din Saphe er tændt og aktiv, er du klar til at forbinde din Saphe til din telefon. Se her, hvordan du gør: Sådan forbinder du til en Saphe

Lær mere om Saphe Drive