Min Saphe One og Saphe One+ giver ikke lyd, men blinker ved alarm

Hvis din Saphe ingen lyd giver, kan der være en defekt deri - dog kan man også være heldig at der er en hurtig løsning på problemet.

Testalarm

Hvis din Saphe ingen lyd giver kan du teste lyden, for at se om forbindelsen imellem telefon og Saphe er fin, og der faktisk kan komme lyd ud af Saphe'en.

Du gør det således:

Forbind din Saphe One til telefon - Sådan forbinder du til en Saphe

Åben Saphe Link App'en og gå ind i Menu (de 3 streger i øverste, højre hjørne)

Gå ind i Lyd og Alarmer, vil se ud som nedenstående:

Vælg en af de mange alarmtyper, eksempelvis Fotovogn som herunder:

Under Saphe-enhed trykker du på Testalarm. Hvis din Saphe er forbundet og fungerer, vil den nu afspille en testalarm.

Andre muligheder

Hvis du ikke kan finde ind i menuen kan du også holde den blå knap på Saphe'en inde i 2 sekunder. Den vil her give et lille bip, hvorefter du kan give slip igen. Hvis den er forbundet og fungerer vil den herefter give en sirenelyd.

Hvis den giver lyd ved testalarm, men stadig ikke når du er ude at køre, kan du forsøge at skifte batteriet - Batteri og batteriskift

Hvis din Saphe ikke giver lyd ved hverken testalarm eller ved at holde den blå knap inde, må du meget gerne kontakte support