Dette kan betyde at der er en defekt i din Saphe, men der kan muligvis findes en hurtig løsning på det:

• Forbind din Saphe One til telefonen - Sådan forbinder du til en Saphe
  • Åben app'en og gå ind i menuen > Alarmer > vælg en alarm > under "Saphe enhed" trykker du på "Test alarm". Hvis din Saphe er forbundet vil den nu afspille alarmen.
    • Du kan også holde den blå knap inde i 2 sekunder, indtil at din Saphe One giver et bip, slip efter bippet. Hvis den er forbundet, vil den nu give en sirenelyd