Normalt vil vi ikke benytte tredjepart apps, men i dette tilfælde gør vi en undtagelse, da det ellers kan være svært eller umuligt at rette GPS'en på en Android telefon. Du kan nedenunder se en video-vejledning til hvordan du nulstiller din GPS med app'en GPS Status & Toolbox.

Ret GPS problemer med GPS Status & Toolbox til Android

1. Installer GPS Status & Toolbox (du kan trykke på navnet for at åbne Google PlayButik på din mobil, og installere app'en).
2. Åben GPS Status & Toolbox.
3.Tryk på menuen (tre vandrette streger i øverste venstre hjørne. Hvis ikke du kan se dem, trykker du blot en enkelt gang på skærmen, så skulle menuen vise sig.
4.Her får du en masse muligheder, men det er særligt to vi er interesserede i for at rette GPS'en på din telefon. Prøv dem i følgende rækkefølge.
  1. Kompaskalibrering - gå videre til punkt 5.
  2. Administrér A-GPS-tilstand - gå videre til punkt 7.

Kompaskalibrering

5.Tryk på "Kompaskalibrering" i menuen
6.App'en viser dig nu 3 bevægelser, som du skal udføre med telefonen. Fortsæt med at udføre disse 3 bevægelser indtil linjen bliver grøn (den starter som rød, bliver gul og til sidst grøn.

Når linjen er helt grøn trykker du på "OK", og så er telefonens kompas kalibreret.

Administrér A-GPS-tilstand (Nulstil GPS)

7.Tryk på "Administrér A-GPS-tilstand.
8.Tryk nu på "Nulstil". Telefonens GPS nulstilles.

Har du stadig problemer, så Kontakt support.