Saphe One

Hvis du trykker på en af knapperne, og den lyser grøn, er enheden slukket. Hold inde på den røde knap indtil lyset går ud for at tænde.

Saphe One+

Hvis du trykker på en af knapperne, og den ikke lyser, så er enheden slukket. Hold inde på den røde knap indtil at lyset blinker grønt.

Saphe MC

Hvis du trykker på knappen, og den lyser grøn, er enheden slukket. Hold inde på knappen indtil lyset går ud for at tænde enheden.

Saphe Drive

Hvis der ikke er noget billede på skærmen, hold inde på midterknappen i 3 sekunder indtil at skærmen blinker.