Normalt når du sletter en app, kan der blive efterladt informationer fra app'en, som er tilgængelige igen, hvis app'en installeres igen senere. For at sikre at disse informationer også bliver fjernet, skal app'en fjernes på en lidt speciel måde.


Android

Har du en Android telefon skal du finde app'en i telefonens indstillinger:

  • Gå ind i indstillinger > 'Apps' > Saphe Link (app'en)
    • 'Apps' kan også hedde: "Apps og underretninger", "Programmer" og lignende
  • Først tvinger du app'en til at stoppe ved at trykke på knappen 'Tving stop'
    • Knappen kan også hedde 'Tving luk', 'Tvunget stop' og lignende
  • Gå ind i lager/lagring/hukommelse
    • Du har nok fanget nu, at vejen er den samme, men det kan hedde forksellige ting alt efter hvilken telefon og operativsystem du har på telefonen
  • Her trykker du på "Ryd data"
  • Når dette er gjort, går du tilbage
  • Her trykker du på "Afinstaller"
  • Når app'en er afinstalleret, genstarter du din telefon
  • Installer app'en på ny og start den op - her
  • Når du er klar til at forbinde til din Saphe burde den nu kunne oprette forbindelse, og derved flytte sig til listen "Parrede Enheder" (app > menu > Enheder), og der vil stå "Forbundet" ud for den enheden


iPhone

På iPhone skal du gøre følgende

  • Gå ind i Indstilligner > Generelt > iPhone lagringsplads
  • Find og tryk på Saphe Link (app'en)
  • Tryk på "Slet app"
  • Genstart telefonen - Genstart iPhone
  • Installer app'en igen - her