De ligner meget hinanden, men skindet kan bedrage. Saphe One+ kan det samme som Saphe One, og så en del mere:

• Den kan opdateres løbende, så det er muligt for Saphe at opdatere funktioner, lave rettelser og tilbyde nye funktioner på den.
  • Den har crash-detect (ulykkessensor), som selv give alarm, hvis brugeren stopper pludseligt op, som f.eks. ved en kollision.
  • Den giver information om batteriniveau, så det er muligt at se hvornår batteriet bør skiftes.
  • Den giver brugeren mulighed for at ændre lyde på alarmer og lydindstillingerne for dem.