Saphe One+ er en opgraderet model af vores første Saphe trafikalarm, Saphe One og den kan nu endnu mere.

Hent Saphe Link app'en

Du skal hente og installere Saphe Link app'en på din telefon, for at kunne bruge din Saphe One+ trafikalarm. Du kan hente Saphe Link app'en her:

iPhone: Saphe Link

Android: Saphe Link

Tænd/sluk

Du tænder din Saphe One+ ved at trykke på den røde knap i 1 sekund, herefter vil det grønne lys lyse, og din Saphe One+ vil være tændt.

Skal du slukke din Saphe One+, holder du den røde knap inde indtil det røde lys går ud (ca. 3 sekunder).

Forbind Saphe One+ og telefon

Når Saphe Link app'en er installeret på din telefon, skal du åbne denne. Du vil første gang blive ført igennem en kort introduktion, hvor du vil blive bedt om at give Saphe Link app'en forskellige tilladelser, acceptere vores vilkår, vælge startskærm osv. Når du kommer til enden af introduktionen, vil du blive spurgt, om du vil parre telefonen med en Saphe enhed, dette kan du blot trykke ja til - Hvis du ikke bliver spurgt om dette, klikker du blot på menuen (3 vandrette streger øverst i højre hjørne) > Og klikker på Enheder.

Såfremt at din Saphe One+ er tændt, skulle du efter kort tid kunne se at der på listen "Ukendte enheder" står "Saphe One+", tryk på denne - din Saphe One+ vil nu forbinde til din telefon, og du skal ikke gøre mere.

Når din Saphe One+ er forbundet giver den to korte bip, og du vil i Saphe Link app'en kunne se, at der står "Forbundet" ud for enheden. Du vil også på startskærmen i Saphe Link app'en kunne se et lille ikon under menu-ikonet (cirklen med de tre vandrette streger øverst i højre hjørne), der viser en Saphe One+ - dette ikon betyder at der er forbindelse mellem enheden og din telefon.

Lær mere om Saphe One+