Hvis du oplever at Saphe Link app'en glemmer de indstillinger, som du har sat den til, så kan det skyldes telefonens protokol for sletning af data gemt i cachen.


Du kan ændre dette ved at:

  • Gå ind i indstillinger
  • Tryk på "System" (typisk nederst i menuen)
  • Tryk på "Nylig App-styring"
  • Sørg for at den er sat til "Normal sletning"