Forbindelse mellem flere telefoner eller flere Saphe trafikalarmer

Din Saphe trafikalarm kan være parret med lige så mange telefoner, som det passer dig, og din telefon kan være parret med lige så mange Saphe enheder, som telefonen har hukommelse til at gemme oplysninger på.

Én trafikalarm og én telefon ad gangen

Selvom du kan parre flere enheder, så kan en telefon kun være forbundet til en trafikalarm ad gangen, og en trafikalarm kan kun være forbundet til en telefon ad gangen. Det vil altså sige at din telefon ikke vil kunne være forbundet til flere Saphe trafikalarmer i din bil samtidig. I det tilfælde skal du bruge en telefon til hver, men den kan være parret til dem, sådan at du blot behøver at slukke den du ikke ønsker at bruge, og så forbinder telefonen selv, til den som er tændt.

Ligeledes kan man ikke være flere der er forbundet til den samme Saphe samtidig, men er der flere der deles om den, kan alle have deres telefoner parret til samme Saphe, og vil så alle kunne bruge den, når de kører - givet at de har deres telefon med, som er parret med enheden.