Sådan oplader du din Saphe Drive

Når der er ca. én uges batteritid tilbage på en Saphe Drive, vil der på skærmen blive vist et ikon af et batteri der næsten er tomt. Når der så er en dags batteritid tilbage, vil der på skærmen blive vist et tomt batteri, og så skal den lades op.

Du oplader din Saphe Drive ved at sætte den i en UBS oplader. Det kan både være fra en computer eller en almindelig USB oplader, som mange telefoner, tablets og andre elektriske apparater anvender. Du kan bruge det medfølgende kabel til at forbinde din Saphe Drive til USB opladeren, eller du kan bruge et hvilket som helst andet UBS til Micro USB kabel.

Når den er sat til opladning korrekt, vil der være et ikon på Saphe Drive skærmen med et lyn i midten, og når den er ladet helt op, vil batteriet på Saphe Drive skærmen være helt fyldt ud (såfremt skærmen er tændt under opladning), og du kan tage den ud af opladeren og sætte den tilbage i bilen igen.

OBS: Hvis du sætter den til opladning i bilen, anbefaler vi at du først sætter laderen til, efter at bilen er startet, da der kan skabes en høj spænding ved opstart af bilen, som kan beskadige din Saphe Drive.