Opdatering af firmware

Engang imellem får Saphe Drive ny opdatering. Hvis der er en ny opdatering af firmwaren klar til din Saphe Drive, vil du få en besked om dette i Saphe Link app'en, og du vil under menuen > "Enheder", kunne klikke på din "Saphe Drive" og opdateringen vil gå igang. 


Opdateringen starter ikke

I nogle tilfælde kan man opleve at opdateringen ikke vil gå igang:


Hvis dette sker, er det bedste du kan gøre, at forbinde din Saphe Drive til en anden telefon eller tablet, for derigennem at opdatere din Saphe Drive. Når din Saphe Drive er opdateret, kan du forbinde din Saphe Drive til din egen telefon igen.


Hvis det ikke er muligt, så kan det sommetider hjælpe at: 

  • Geninstallere Saphe Link app'en
  • Genstarte Saphe Drive


Opdateringen gennemføres ikke

I andre tilfælde kan du opleve at installationen ikke bliver gennemført, og du vil ofte se at der på din Saphe Drive vises en stor pil der peger nedad og en kasse under pilen. 


Hvis dette er tilfældet, så prøv at forbinde din Saphe Drive til din telefon igen. Gå ind i menuen > "Enheder" og tryk på den runde knap på din Saphe Drive. Du vil som regel i disse tilfælde kunne finde en Saphe Drive på listen over "Ukendte/Andre Enheder", som hedder "Saphe DFU", tryk på denne og firmware opdateringen går igang igen. 


Virker det ikke, så kontakt support.