Før du kan begynde at bruge Saphe på dine køreture, skal du sørge for at parre Saphe med din telefon. Dette skal gøres via Saphe Link app'en, og ikke via telefonens Bluetooth menu.

Saphe Link kan hentes her:

Par telefon og Saphe

1. Hvis det er første gang du åbner Saphe Link app'en, skal du først indstille/opsætte Saphe Link app'en, og når dette er gjort, bliver du tilbudt af parre telefonen med din Saphe trafikalarm, sig ja til det. Gå til punkt 3.
  2. Hvis du har haft Saphe Link app'en åben men ikke parret din Saphe før, skal du åbne app'en og gå ind i Menu (3 vandrette streger øverst i højre hjørne) > Enheder
  3. Find din Saphe trafikalarm under Ukendte Enheder og tryk på den her
  4. Når der vises "Forbundet", er din Saphe trafikalarm parret og klar til brug.

Skal du parre mere end en telefon?

Når du har parret den ene telefon så sluk Bluetooth på den, imens du gennemgår proceduren for parring igen, på en anden telefon. Hvis andre telefoner er parret til enheden, og disse kan forbinde til din Saphe, så vil du ikke kunne finde og parre en anden telefon til din Saphe trafikalarm.