Hvis du oplever udfordringer med at forbinde til din Saphe eller i det hele taget finde den på listen over enheder i saphe link app'en kan en nulstilling af netværksindstillingerne på din iPhone være løsningen.

Hvis du ikke kan se din saphe under enheder i saphe link app'en, så kontrollér at enheden i det hele taget er tændt: Min Saphe er slukket, hvordan tænder jeg den?

OBS: Når du nulstiller netværk, skal du efterfølgende oprette forbindelse til WiFi netværk og Bluetooth enheder på ny.

Det gør du på følgende måde:

• Gå i telefonens indstillinger
  • Vælg Generelt
  • Vælg Nulstil
  • Vælg Nulstil Netværksindstillinger
  • Vælg Nulstil Netværksindstillinger igen

Nu vil netværksindstillinger på din telefon blive nulstillet.