Genstart Saphe One

Oplever man at Saphe One ikke forbinder automatisk til telefonen kan det enten skyldes at batteriet skal skiftes eller så kan det skyldes at den trænger til at blive genstartet. For at skifte batteri kan du læse denne artiklen Skift batteri.

Man kan genstarte sin Saphe One på 2 måder.

1. Man kan tænde og slukke den, se eventuelt Sluk og tænd en Saphe One
  2. Du kan også tage batteriet ud i 10 sekunder, ligesom når man skifter batteriet - Batteri og batteriskift

Nu er din Saphe One genstartet.