Sådan forbinder du til en Saphe

Før du kan begynde at bruge Saphe på dine køreture, skal du sørge for at parre Saphe med din telefon.
Dette skal gøres via Saphe Link app'en, og ikke via telefonens Bluetooth menu.

Når app'en er installeret, skal du sikre dig, at din Saphe er tændt og aktiv. Tryk på dit produkt for at læse om, hvordan du gør:

Saphe One

Saphe One+

Saphe Drive

Saphe MC

Saphe Drive Mini

Saphe Drive Pro

Når app'en er installeret og din Saphe er tændt og aktiv, skal du gøre følgende:

1. Åben Saphe Link
  2. Vælg Menu
  3. Vælg Enheder
  4. Find din Saphe enhed under Ukendte Enheder / Andre Enheder
  5. Tryk på din Saphe enhed på listen og den vil begynde at forbinde
  6. Når den er forbundet, vil der stå Forbundet ved din enhed.

OBS: Dette er gjort på en iPhone, men fremgangsmåden er den samme på Android og gælder for alle vores produkter

Udfordringer