Kom godt i gang med Saphe One+

Saphe One+ er en opgraderet model af vores første Saphe trafikalarm, Saphe One, og den kan nu endnu mere.

Hent Saphe Link App'en

Først skal du hente og installere Saphe Link App'en på din telefon, for at kunne bruge din Saphe One trafikalarm.

Du kan hente Saphe Link App'en vded at klikke her - Download og installation af Saphe Link app'en

Tænd/Sluk

Når du modtager din Saphe One+, er den slukket. Du skal derfor have tændt for den.

Forbind Saphe One+ til din telefon

Når app'en er installeret på din telefon og din Saphe One+ er tændt, skal du åbne app'en.

Du vil første gang blive ført igennem en kort introduktion, hvor du vil blive bedt om at give app'en forskellige tilladelser, acceptere vores vilkår, vælge startskærm osv.

Når du når til enden af introduktionen, vil du blive spurgt, om du vil parre telefonen med en Saphe enhed, dette kan du blot trykke ja til. Derefter forbinder du din Saphe One+ til telefonen, og du kan se her hvordan - Sådan forbinder du til en Saphe

Læs mere om Saphe One+

Batteri og batteriskift

Alarmer og knapper på Saphe One og Saphe One+

Montering af Saphe One & Saphe One+