Saphe One+ er en opgraderet model af vores første Saphe alarm, Saphe One, og den kan en del mere, end den forgænger.

Hent Saphe Link app'en

Du skal hente og installere Saphe Link app'en på din telefon, for at kunne bruge din Saphe One+ trafikalarm. Du kan hente app'en her:

iPhone: Saphe Link

Android: Saphe Link

Tænd/sluk

Normalt vil den være tændt når du modtager den, du skal blot fjerne plastik-splitten, som skærmer for batteriet. Hvis den dog ikke skulle være tændt, kan du gøre dette ved at trykke på den røde knap i 1 sekund, herefter vil det grønne lys lyse, og din Saphe One+ vil være tændt.

Forbind Saphe One+ og telefon

Når app'en er installeret på din telefon, skal du åbne denne. Du vil første gang blive ført igennem en kort introduktion, hvor du vil blive bedt om at give app'en forskellige tilladelser, acceptere vores vilkår, vælge startskærm osv. Når du når til enden af introduktionen, vil du blive spurgt, om du vil parre telefonen med en Saphe enhed, dette kan du blot trykke ja til - Hvis du ikke bliver spurgt om dette, klikker du blot på menuen (3 vandrette streger øverst i højre hjørne) > Og klikker på Enheder.

Såfremt at din Saphe One+ er tændt, skulle du efter kort tid kunne se at der på listen "Ukendte enheder" står "Saphe One+", tryk på denne - din Saphe One+ vil nu forbinde til din telefon, og du skal ikke gøre mere.

Når din Saphe One+ er forbundet giver den to korte bip, og du vil i app'en kunne se, at der står "Forbundet" ud for enheden. Du vil også på startskærmen i app'en kunne se et lille ikon under menu-ikonet (cirklen med de tre vandrette streger øverst i højre hjørne), der viser en Saphe One+ - dette ikon betyder at der er forbindelse mellem enheden og din telefon.

Hvis du ikke kan finde din Saphe One+ på listen over enheder, eller den ikke vil forbinde, kan du prøve følgende: Min Saphe One forbinder ikke.

Lær mere om Saphe One+

• Indrapporter og bekræft alarmer - Kommer snart
  • Hvordan skifter jeg batteri på min Saphe One+? - Batteri og batteriskift
  • Hvordan ændrer jeg lyde på min Saphe One+? - Kommer snart