Hvis din LG telefon har problemer med at forbinde til din Saphe, og du har prøvet vores andre artikler om at forbinde en Saphe trafikalarm og en telefon, så kan du prøv at tømme cache og data til Bluetooth. Når du gør dette, skal du forbinde dine Bluetooth enheder på ny, men det er også en effektiv måde at rette eventuelle fejl der måtte være i forbindelse med Bluetooth forbindelsen. For at gøre det, skal du:

• Gå ind i indstilligner
  • Tryk på "Apps"
  • Tryk på menuen i øverste højre hjørne
  • Vælg "Vis alle"
  • Find og tryk Bluetooth app'en - hvis der er flere som hedder "Bluetooth" og intet andet, skal resten af processen gentages
  • Tryk på "Tving stop"
  • Tryk på "Lagring"
  • Tryk på "Ryd cache"
  • Tryk på "Ryd data"
  • Tryk på "Ok"
  • Hold tænd knappen inde og vælg "Genstart"
  • Når telefonen er tændt igen, slå Bluetooth til

Nu burde din Saphe kunne forbinde til din LG telefon. Hvis ikke, så kontakt support.