For at Saphe app'en kan opdatere alarmer imens at du kører og måske har skærmen slukket, er det nødvendigt at app'en kan få lov til at opdatere i baggrunden. Dette er som standard slået til, når du installerer app'en, men hvis du oplever at forbindelsen forsvinder når skærmen slukkes, eller du ikke får alarmer, så kan det være en god idé at tjekke indstillingerne for app'en på din iPhone.

Du gør dette ved at:

Gå ind i "Indstilligner"

Find "Saphe Link" app'en

Slå "Opdater i baggrunden" til

Samme sted, kan du tjekke om lokalitet er sat til "Altid"; Bluetooth er slået til; og mobil data er slået til.

Har du stadig problemer, så kontakt support.